Neem contact met ons op

Chaussée du Pont du Sart 147

B-7110 Houdeng-Aimeries

Fax : +32 (0)64/28.08.72

btw-nummer: BE0413.779.630

Open

van maandag tot vrijdag:

van 7.30 tot 18.30 uur

Zaterdag: van 08.00 tot 16.30 uur

Pneus voor vrachtwagens en grote nutsvoertuigen

Pneumac is ook uw referentiegarage voor vrachtwagenbanden in La Louvière. Ook alle grote nutsvoertuigen zijn bij ons welkom: trucks, landbouwtuigen, industriële en bouwkundige voertuigen.

Onze partnermerken

Naargelang van het type voertuig waarover u beschikt, bieden wij u een ruime keuze van banden aan van de volgende merken: Michelin, Continental, GoodYear, Dunlop, Bridgestone, Firestone, Hankook, Pirelli, Fulda, Uniroyal, Taurus… en ook kwalitatieve coverbanden. Als u dat wenst, vindt u binnen onze garage ook bestekoopbanden.

Onze dienstverlening

U kunt bij Pneumac terecht voor onder meer de volgende diensten:

  • monteren, balancerenen uitlijnen in het atelier;
  • banden depanneren op verplaatsing. We zijn gevestigd in La Louvière, op een boogscheut van de autowegen E19 en E42, van de ring R3 en de ring R5 en op die manier kan onze bandencentrale snel ingrijpen in Nivelles, Mons, Charleroi, van de Franse grens tot de rand van Brussel.

Neem contact met ons op!

Aarzel niet contact op te nemen met uw bandenspecialist via het formulier dat u vindt op deze website of via de telefoon. Stel ons gerust al uw vragen over de vrachtwagenbanden die u in onze garage in La Louvière kunt vinden.